Doctor
Gerardo Anibal González Tejedor
Investigador de la Universidad Tecnológica de Panamá sni Miembro SNI
Dynamic Thermal Treatments in Green Coconut Water Induce Dynamic Stress Adaptation of Listeria innocua That Increases Its Thermal Resistance
JOURNAL_ARTICLE
Autores: González-Tejedor, G.A.; Garre, A.; Iguaz, A.; Wong-Zhang, R.; Fernández, P.S.; Possas, A.
Fecha de Publicación:2023
Organización certificadora:Scopus - Elsevier
Identification of common cricket (Acheta domesticus) proteins, extracted by acid and alkaline methods
JOURNAL_ARTICLE
Autores: Urbina, J.P.; Marin, C.; Rodrigo, D.; González-Tejedor, G.
Fecha de Publicación:2023
Organización certificadora:Scopus - Elsevier
Application of High Hydrostatic Pressure in fresh purple smoothie: Microbial inactivation kinetic modelling and qualitative studies
JOURNAL_ARTICLE
Autores: González-Tejedor, G.; Garre, A.; Egea, J.A.; Aznar, A.; Artés-Hernández, F.; Fernández, P.S.
Fecha de Publicación:2022
Organización certificadora:Scopus - Elsevier
Mathematical modelling of the stress resistance induced in Listeria monocytogenes during dynamic, mild heat treatments
JOURNAL_ARTICLE
Autores: Garre, A.; González-Tejedor, G.A.; Aznar, A.; Fernández, P.S.; Egea, J.A.
Fecha de Publicación:2019
Organización certificadora:Scopus - Elsevier
Characterization and epiphytic microbial load changes of a fresh vegetables purple smoothie during shelf life
BOOK
Autores: González-Tejedor, G.A.; Fernández, P.S.; Artés-Hernández, F.
Fecha de Publicación:2018
Organización certificadora:Scopus - Elsevier
Optimal characterization of thermal microbial inactivation simulating non-isothermal processes
JOURNAL_ARTICLE
Autores: Garre, A.; González-Tejedor, G.; Peñalver-Soto, J.L.; Fernández, P.S.; Egea, J.A.
Fecha de Publicación:2018
Organización certificadora:Scopus - Elsevier
Effect of storage conditions in the response of Listeria monocytogenes in a fresh purple vegetable smoothie compared with an acidified TSB medium
JOURNAL_ARTICLE
Autores: González-Tejedor, G.A.; Garre, A.; Esnoz, A.; Artés-Hernández, F.; Fernández, P.S.
Fecha de Publicación:2018
Organización certificadora:Scopus - Elsevier
Mathematical quantification of the induced stress resistance of microbial populations during non-isothermal stresses
JOURNAL_ARTICLE
Autores: Garre, A.; Huertas, J.P.; González-Tejedor, G.A.; Fernández, P.S.; Egea, J.A.; Palop, A.; Esnoz, A.
Fecha de Publicación:2018
Organización certificadora:Scopus - Elsevier
Erratum to: Quality Changes and Shelf-Life Prediction of a Fresh Fruit and Vegetable Purple Smoothie (Food Bioprocess Technol, 10.1007/s11947-017-1965-5)
JOURNAL_ARTICLE
Autores: González-Tejedor, G.A.; Martínez-Hernández, G.B.; Garre, A.; Egea, J.A.; Fernández, P.S.; Artés-Hernández, F.
Fecha de Publicación:2017
Organización certificadora:Scopus - Elsevier
Quality Changes and Shelf-Life Prediction of a Fresh Fruit and Vegetable Purple Smoothie
JOURNAL_ARTICLE
Autores: González-Tejedor, G.A.; Martínez-Hernández, G.B.; Garre, A.; Egea, J.A.; Fernández, P.S.; Artés-Hernández, F.
Fecha de Publicación:2017
Organización certificadora:Scopus - Elsevier
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